Uploaded image for project: 'Infrastructure'
  1. Infrastructure
  2. INFRA-3020

RSS feed for Jenkins Community Blog not working properly

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      The RSS feed for the Jenkins Community Blog hasn't been working for a while.

      The URL used in https://www.jenkins.io/node/ is https://feeds.feedburner.com/ContinuousBlog/. That feed does seem to include the recent articles published on the blog. But taking the first article at the moment:

      "Four students and their master project in Jenkins security"

      The link for that article in the RSS feed is:

      http://feedproxy.google.com/~r/ContinuousBlog/~3/gh4ReTQuju0/

      and going to that link shows me another FeedBurner page with "entertainment zone" at the top.

      This has been the case for a while - going to any Jenkins article from my news reader just gives me the "entertainment zone" page.

        Attachments

          Activity

          Hide
          danielbeck Daniel Beck added a comment -

          It's a problem on jenkins.io, probably introduced in https://github.com/jenkins-infra/jenkins.io/pull/4240

          The "real" RSS URL is https://www.jenkins.io/rss.xml and has the same problem.

          Show
          danielbeck Daniel Beck added a comment - It's a problem on jenkins.io, probably introduced in https://github.com/jenkins-infra/jenkins.io/pull/4240 The "real" RSS URL is https://www.jenkins.io/rss.xml and has the same problem.
          Hide
          dduportal Damien Duportal added a comment -
          Show
          dduportal Damien Duportal added a comment - Reported in https://github.com/jenkins-infra/jenkins.io/issues/4615 If I understand correctly, the PR https://github.com/jenkins-infra/jenkins.io/pull/4637 fixed the links.
          Hide
          dduportal Damien Duportal added a comment -

          Closing has it seems fixed (if i'm mistaken, don't hesitate to reopen the issue).

          Show
          dduportal Damien Duportal added a comment - Closing has it seems fixed (if i'm mistaken, don't hesitate to reopen the issue).
          Hide
          richardfearn Richard Fearn added a comment -

          It does seem to be fixed - thank you! Seems plausible that FeedBurner was getting confused by the invalid URLs in the real RSS feed, so the links it was producing (http://feedproxy.google.com/~r/ContinuousBlog/~3/XXXXXXXXXXX/) didn't work.

          Show
          richardfearn Richard Fearn added a comment - It does seem to be fixed - thank you! Seems plausible that FeedBurner was getting confused by the invalid URLs in the real RSS feed, so the links it was producing ( http://feedproxy.google.com/~r/ContinuousBlog/~3/XXXXXXXXXXX/ ) didn't work.
          Hide
          dduportal Damien Duportal added a comment -

          Many thanks for the feedback Richard Fearn. It sounds like that you contributed by raising the concern about links, that allower Gavin to work on it and fix it. Many thanks on behalf of all the RSS users (they still exist ).

          Show
          dduportal Damien Duportal added a comment - Many thanks for the feedback Richard Fearn . It sounds like that you contributed by raising the concern about links, that allower Gavin to work on it and fix it. Many thanks on behalf of all the RSS users (they still exist ).

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            richardfearn Richard Fearn
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: