Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-15638

Xvfb 'display name offset' defaults to 0, not 1 as described, if unset

    XMLWordPrintable

Details

    Description

      In 1.0.4, it seems like the "Xvfb display name offset" defaults to 0 when not set, instead of 1 as it says in the description?

      Jobs on executor #0 always get display :0 if "Xvfb specific displayname" and "Xvfb display name offset" are both left unset, and jobs running on executor #1 get display :1.

      Attachments

        Activity

          frvi Fredrik Vihlborg created issue -
          frvi Fredrik Vihlborg made changes -
          Field Original Value New Value
          Priority Major [ 3 ] Minor [ 4 ]
          zregvart zregvart made changes -
          Resolution Fixed [ 1 ]
          Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
          frvi Fredrik Vihlborg made changes -
          Resolution Fixed [ 1 ]
          Status Resolved [ 5 ] Reopened [ 4 ]
          zregvart zregvart made changes -
          Resolution Fixed [ 1 ]
          Status Reopened [ 4 ] Resolved [ 5 ]
          zregvart zregvart made changes -
          Status Resolved [ 5 ] Closed [ 6 ]
          rtyler R. Tyler Croy made changes -
          Workflow JNJira [ 146394 ] JNJira + In-Review [ 206225 ]

          People

            zregvart zregvart
            frvi Fredrik Vihlborg
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: