Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-15937

TestLink Plugin prevents Jenkins from parsing Jobs

    XMLWordPrintable

Details

    Description

      With the current version of the Testlink-plugin i get an exception on Jenkins startup. Jenkins does not parse all Slave-Jobs with TestLink Build-Steps.

      Thanks for your help,

      Attachments

        Activity

          Downgrade to an earlier version of TestLink solves the problem.

          mzellner Martin Zellner added a comment - Downgrade to an earlier version of TestLink solves the problem.

          Hi Martin,

          Thanks for reporting. Could you attach your build.xml that is failing please? In case there's any sensitive information (user id, url's, etc) please replace it by anything, but don't change the line position (it may be useful for finding the root cause of the problem).

          Thanks! Bruno

          kinow Bruno P. Kinoshita added a comment - Hi Martin, Thanks for reporting. Could you attach your build.xml that is failing please? In case there's any sensitive information (user id, url's, etc) please replace it by anything, but don't change the line position (it may be useful for finding the root cause of the problem). Thanks! Bruno

          Postponed to 3.4. If possible, please also include Jenkins and plug-ins version. Not sure if this information was already here (I apologize if so).

          Thanks!

          kinow Bruno P. Kinoshita added a comment - Postponed to 3.4. If possible, please also include Jenkins and plug-ins version. Not sure if this information was already here (I apologize if so). Thanks!

          Ping?

          kinow Bruno P. Kinoshita added a comment - Ping?

          Jenkins Version is 1.509. The last working version of the plugin is 3.1.2. Every newer version shows the described behavior.

          Just a guess, but the problem might be, that earlier (history) builds do not contain TestLink results.

          Thanks,
          Martin

          mzellner Martin Zellner added a comment - Jenkins Version is 1.509. The last working version of the plugin is 3.1.2. Every newer version shows the described behavior. Just a guess, but the problem might be, that earlier (history) builds do not contain TestLink results. Thanks, Martin

          Bug confirmed with Jenkins 1.5.0 and Testlink plugin > 3.1.2

          sbuisson stephane Buisson added a comment - Bug confirmed with Jenkins 1.5.0 and Testlink plugin > 3.1.2

          Hi Martin, Stephane.

          I will try to reproduce the problem this weekend or in the next week. Here's what I'll try to do:

          • Install Jenkins 1.509
          • Install testlink-plugin 3.1.2
          • Upgrade it to testlink-plugin 3.5

          Do you guys think there's anything else that I should keep in mind while trying to reproduce this issue? Please

          kinow Bruno P. Kinoshita added a comment - Hi Martin, Stephane. I will try to reproduce the problem this weekend or in the next week. Here's what I'll try to do: Install Jenkins 1.509 Install testlink-plugin 3.1.2 Upgrade it to testlink-plugin 3.5 Do you guys think there's anything else that I should keep in mind while trying to reproduce this issue? Please

          Well you will need to have few jobs with some previous builds history already collected.

          Every jobs must be linked to testlink as well

          sbuisson stephane Buisson added a comment - Well you will need to have few jobs with some previous builds history already collected. Every jobs must be linked to testlink as well

          Noted! Thanks Stephane

          kinow Bruno P. Kinoshita added a comment - Noted! Thanks Stephane

          People

            kinow Bruno P. Kinoshita
            mzellner Martin Zellner
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated: