Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-20885

default node not recognized

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      I have a default node "a at b".
      When pressing on "Build with Parameters", i see that the node is not selected in the labels select.
      I am using jenkins 1.542 with the latest version of node label parameter (1.4).
      I tried to understand from the code if there is a defect but did not find it alone.

        Attachments

          Activity

          michaelgang David Gang created issue -
          michaelgang David Gang made changes -
          Field Original Value New Value
          Description I have a default node "a at b".
          When pressing on "Build with Parameters", i see that the node is not selected.
          I am using jenkins 1.542 with the latest version of node label parameter (1.4).
          I tried to understand from the code if there is a defect but did not find it alone.
          I have a default node "a at b".
          When pressing on "Build with Parameters", i see that the node is not selected in the labels select.
          I am using jenkins 1.542 with the latest version of node label parameter (1.4).
          I tried to understand from the code if there is a defect but did not find it alone.
          scm_issue_link SCM/JIRA link daemon made changes -
          Resolution Fixed [ 1 ]
          Status Open [ 1 ] Resolved [ 5 ]
          rtyler R. Tyler Croy made changes -
          Workflow JNJira [ 152696 ] JNJira + In-Review [ 194321 ]

            People

            Assignee:
            domi Dominik Bartholdi
            Reporter:
            michaelgang David Gang
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: