Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-31114

Ant escape incorrectly on Windows

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: In Progress (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Unresolved
    • Component/s: ant-plugin
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows Server 2012, Windows 7
      Jenkins 1.634
      Ant plugin 1.2
      copyartifact plugin 1.36.1
      chrome browser, IE 11 browser
    • Similar Issues:

      Description

      Using BuildSelector to give a specific build number the CopyArtifact plugin step works fine.

      In a later step we run an ant script to deploy the artifacts in deploy job workspace now.

      The Ant generated parameter that appears to cause problem is "-DTARGET_BUILD=<SpecificBuildSelector plugin=""copyartifact@1.36.1""> <buildNumber>66</buildNumber></SpecificBuildSelector>"

      When runs gets error
      Target "<buildNumber>66</buildNumber></SpecificBuildSelector> -DBUILD_USER=xxxx" does not exist in the project

      This prevents running deploy job.

      The same deploy job running on Jenkins 1.476 and CopyArtifact plugin 1.29 and Ant 1.1 works.

      We are attempting to upgrade to a newer version of Jenkins and all the newer version use ant 1.2.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            armfergom Armando Fernandez
            Reporter:
            rberg Ruan Berg
            Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            5 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: