Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-59090

Micro Focus UFT Jenkins plugin is marking build status as "FAILURE" even when builds are passing

    XMLWordPrintable

Details

    Description

      We are executing the UFT scripts from ALM using the Micro Focus Jenkins plugin and this plugin is marking the build as FAILURE even when the scripts are all passed in ALM. There is no pattern to this and we are consistently seeing this. Please see the attached log

      Attachments

        Activity

          Do you have any updates?
          Thank you.

          aslaakso Anda Sorina Laakso added a comment - Do you have any updates? Thank you.
          pcarenza Peter Carenza added a comment -

          Version is 12.53

          Yes, we've used timeouts of varying lengths. An unusual issue, speaking of this, is the occasional freeze after the alm tests have completed. Won't return to jenkins, occasionally have to abort.

          My email is Peter_Carenza@bcbst.com

          pcarenza Peter Carenza added a comment - Version is 12.53 Yes, we've used timeouts of varying lengths. An unusual issue, speaking of this, is the occasional freeze after the alm tests have completed. Won't return to jenkins, occasionally have to abort. My email is Peter_Carenza@bcbst.com

          do you have any updates on this?

          aslaakso Anda Sorina Laakso added a comment - do you have any updates on this?

          What version of ALM are you using? Did you also setup a timeout for the tests? Send me please an email address where I could send you a possible fix?

          aslaakso Anda Sorina Laakso added a comment - What version of ALM are you using? Did you also setup a timeout for the tests? Send me please an email address where I could send you a possible fix?
          pcarenza Peter Carenza added a comment -

          Can confirm this still happens with plugin version 6.2. Pipeline has started failing with no errors, even if all tests pass. Have isolated the test plugin to be the cause. This is very problematic for us.

          pcarenza Peter Carenza added a comment - Can confirm this still happens with plugin version 6.2. Pipeline has started failing with no errors, even if all tests pass. Have isolated the test plugin to be the cause. This is very problematic for us.

          People

            aslaakso Anda Sorina Laakso
            sandeepyadav Sandeep Yadav
            Votes:
            1 Vote for this issue
            Watchers:
            6 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: