Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-6634

some image are not shown when starting hudson with prefix.

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Component/s: backup-plugin
    • Labels:
      None
    • Environment:
      CentS5.3 Hudson1.359
    • Similar Issues:

      Description

      This is not so seriouse, tiny bug.
      When I start Hudson with prefix such as /hudson, the image file is not shown.
      I think this should be relative path or converted with prefix.

      Exp.
      http://localhost:8080/hudson/backup/?
      <img alt="" src="/plugin/backup/images/backup-48x48.png" />

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            akiko_pusu akiko_pusu created issue -
            rseguy Romain Seguy made changes -
            Field Original Value New Value
            Link This issue duplicates JENKINS-5929 [ JENKINS-5929 ]
            Hide
            rseguy Romain Seguy added a comment -

            Duplicates JENKINS-5929

            Show
            rseguy Romain Seguy added a comment - Duplicates JENKINS-5929
            rseguy Romain Seguy made changes -
            Resolution Duplicate [ 3 ]
            Status Open [ 1 ] Closed [ 6 ]
            rtyler R. Tyler Croy made changes -
            Workflow JNJira [ 136729 ] JNJira + In-Review [ 204191 ]

              People

              Assignee:
              rseguy Romain Seguy
              Reporter:
              akiko_pusu akiko_pusu
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: