Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-8255

Sometimes the collector plugin does not collect the results.

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      I updated the Issue due to new things i found out. First off all if you click "Publish combined analysis results" within a job configuration and click on advanced the link "You can define the default values for the trend graph in a separate view." is missing. If you save and reenter the configuration however it is available. If the combined analysis is activated and i configure it so that only one accumulated graph should be shown, nothing happens except the other trend graphs disapear (which is correct). If i trigger the build after that still no graph available. However if the job fails one time and runs properly after the trend graph appears. Maybe there is somekind of cache. I will do more investigation and update this issue. But this is what ive come with so far. Its a Freestyle project btw.

      Edit: Another thing i've noticed: If you triggered the job and the graph does not appear, and enter the configuration and change something and save it and retrigger the job the graph will appear.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            drulli Ulli Hafner
            Reporter:
            kukudas kukudas
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: