Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-13700

Build hangs during while "Sending email"

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Major
    • Resolution: Duplicate
    • core, email-ext-plugin
    • None

    Description

      When building on the OSX slave, the build will get to the point where the console says that it is sending email, and it stays there. If you look at the list of executors, the progress bar shows that the build is still on progress. If you look at the job's status page, it looks like the job has completed, and it is no longer running. Clicking on the "Stop build" button next to the job in the "Build Executors Status" section, does nothing. The only way to clear the executor is to restart Jenkins.

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            slide_o_mix Alex Earl added a comment -

            Do you have email suffix resolution turned on?

            slide_o_mix Alex Earl added a comment - Do you have email suffix resolution turned on?
            crwong Clint Wong added a comment -

            I have a value entered for the "Default user e-mail suffix". The only jobs that seem to stall are the jobs using Git.

            crwong Clint Wong added a comment - I have a value entered for the "Default user e-mail suffix". The only jobs that seem to stall are the jobs using Git.
            slide_o_mix Alex Earl added a comment -

            What do the other jobs use?

            slide_o_mix Alex Earl added a comment - What do the other jobs use?
            slide_o_mix Alex Earl added a comment -

            I bet this is related to JENKINS-13102

            slide_o_mix Alex Earl added a comment - I bet this is related to JENKINS-13102
            crwong Clint Wong added a comment -

            The other jobs are running perforce. Could have something to do with the email addresses that it is attempting to send to? Not all of the users have email address information enter correctly.

            Also, I don't see the same errors in my logs as the person who entered bug JENKINS-13102

            crwong Clint Wong added a comment - The other jobs are running perforce. Could have something to do with the email addresses that it is attempting to send to? Not all of the users have email address information enter correctly. Also, I don't see the same errors in my logs as the person who entered bug JENKINS-13102
            slide_o_mix Alex Earl added a comment -

            Can you post your build log with the exception detail?

            slide_o_mix Alex Earl added a comment - Can you post your build log with the exception detail?
            slide_o_mix Alex Earl added a comment -

            Do you happen to have an older version (<1.5.1) of token-macro installed?

            slide_o_mix Alex Earl added a comment - Do you happen to have an older version (<1.5.1) of token-macro installed?

            People

              slide_o_mix Alex Earl
              crwong Clint Wong
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: