Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-16868

Icons are not displayed with a reverse proxy

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      I use a reverse proxy on my jenkins with a security management and icons are no more displayed from 1.4.0 version.
      Plugin does not use the reverse proxy for create image url : http://computer_name:8080//plugin/build-failure-analyzer/images/48x48/information.png.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            rsandell rsandell added a comment -

            I think we should start using the icon-shim plugin for all the icons so all those problems can be shoved over there.

            Show
            rsandell rsandell added a comment - I think we should start using the icon-shim plugin for all the icons so all those problems can be shoved over there.
            Hide
            petrikvandervelde Petrik van der Velde added a comment -

            It turns out when setting the Jenkins location (in the settings) correctly it all works. I didn't realize that's where the base URL would come from but it seems to be working at the moment.

            Show
            petrikvandervelde Petrik van der Velde added a comment - It turns out when setting the Jenkins location (in the settings) correctly it all works. I didn't realize that's where the base URL would come from but it seems to be working at the moment.
            Hide
            danielbeck Daniel Beck added a comment -

            Jenkins should display a warning on /manage if that URL is wrong, pointing you to https://wiki.jenkins-ci.org/display/JENKINS/Jenkins+says+my+reverse+proxy+setup+is+broken

            Show
            danielbeck Daniel Beck added a comment - Jenkins should display a warning on /manage if that URL is wrong, pointing you to https://wiki.jenkins-ci.org/display/JENKINS/Jenkins+says+my+reverse+proxy+setup+is+broken
            Hide
            tautschnig Michael Tautschnig added a comment -

            I am running into the same issue as I need to access the host via SSH port forwarding. Possibly naive question: why does this work for all the other plug ins, just BFA seems to have a problem?

            Thanks a lot for all the work,
            Michael

            Show
            tautschnig Michael Tautschnig added a comment - I am running into the same issue as I need to access the host via SSH port forwarding. Possibly naive question: why does this work for all the other plug ins, just BFA seems to have a problem? Thanks a lot for all the work, Michael
            Hide
            ssbarnea Sorin Sbarnea added a comment -

            I am using it (1.16) in the same configuration without problems so I assume this was fixed.

            Show
            ssbarnea Sorin Sbarnea added a comment - I am using it (1.16) in the same configuration without problems so I assume this was fixed.

              People

              Assignee:
              t_westling Tomas Westling
              Reporter:
              sylvainc Sylvain C.
              Votes:
              7 Vote for this issue
              Watchers:
              15 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: