Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-20700

Build Result Trigger plugin only sparks job intermittently

    XMLWordPrintable

Details

    Description

      I have a 'setup' job that I poll in my test job using the BRT plugin. Sometimes it works (from BRT polling log):

      Polling started on Nov 19, 2013 6:11:23 PM
      Polling for the job FrameworkTests
      Checking changes for job Setup.
      Checking expected job build results for the job Setup.
      Checking SUCCESS
      Last build result for the job Setup matches the expected result SUCCESS.
      Job Setup is modified. Triggering a new build.

      Polling complete. Took 0 ms.
      Changes found. Scheduling a build.

      But sometimes, even though the Setup job ran recently, it still doesn't spark the FrameworkTests:

      Polling started on Nov 20, 2013 6:11:23 PM
      Polling for the job FrameworkTests
      Recording context. Check changes in next poll.

      Polling complete. Took 1 ms.
      No changes.

      Any reason why this would be intermittent?

      Attachments

        Activity

          jshortjr James Short created issue -
          jshortjr James Short made changes -
          Field Original Value New Value
          Description I have a 'setup' job that I poll in my test job using the BRT plugin. Sometimes it works (from BRT polling log):

          Polling started on Nov 19, 2013 6:11:23 PM
          Polling for the job FrameworkTests
          Checking changes for job Setup.
          Checking expected job build results for the job Setup.
          Checking SUCCESS
          Last build result for the job Setup matches the expected result SUCCESS.
          Job Setup is modified. Triggering a new build.

          Polling complete. Took 0 ms.
          Changes found. Scheduling a build.

          But sometimes, even though the Setup job ran recently, it still doesn't spark the FrameworkTests:

          Polling started on Nov 20, 2013 6:11:23 PM
          Polling for the job SCFrameworkTests
          Recording context. Check changes in next poll.

          Polling complete. Took 1 ms.
          No changes.

          Any reason why this would be intermittent?
          I have a 'setup' job that I poll in my test job using the BRT plugin. Sometimes it works (from BRT polling log):

          Polling started on Nov 19, 2013 6:11:23 PM
          Polling for the job FrameworkTests
          Checking changes for job Setup.
          Checking expected job build results for the job Setup.
          Checking SUCCESS
          Last build result for the job Setup matches the expected result SUCCESS.
          Job Setup is modified. Triggering a new build.

          Polling complete. Took 0 ms.
          Changes found. Scheduling a build.

          But sometimes, even though the Setup job ran recently, it still doesn't spark the FrameworkTests:

          Polling started on Nov 20, 2013 6:11:23 PM
          Polling for the job FrameworkTests
          Recording context. Check changes in next poll.

          Polling complete. Took 1 ms.
          No changes.

          Any reason why this would be intermittent?
          rtyler R. Tyler Croy made changes -
          Workflow JNJira [ 152509 ] JNJira + In-Review [ 178228 ]

          People

            gbois Gregory Boissinot
            jshortjr James Short
            Votes:
            5 Vote for this issue
            Watchers:
            5 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated: