Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-25425

Wrong link in Test Result column in custom view

    XMLWordPrintable

Details

    Description

      I'm using the column "Test Result" with format "Test format 1" in a custom view. The link that is used here is for example http://server/view/Tests/view/Tests/job/Project/lastCompletedBuild/testReport/
      The "view/Tests" part is duplicated and the link therefore does not work. This happens only on newly created views. The default "All" view uses the correct link with "view/Tests" part only once.

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            danielbeck Daniel Beck added a comment -

            Also, there's a reason we default to 'Minor', and it's not to make you perform an additional action. It's because most reported issues, including this one, really are minor.

            danielbeck Daniel Beck added a comment - Also, there's a reason we default to 'Minor', and it's not to make you perform an additional action. It's because most reported issues, including this one, really are minor.
            danielbeck Daniel Beck added a comment -

            Duplicates JENKINS-23583.

            Please search before filing a bug.

            danielbeck Daniel Beck added a comment - Duplicates JENKINS-23583 . Please search before filing a bug.

            People

              drulli Ulli Hafner
              aholzmann Andreas Holzmann
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: