Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-12366

URL Query Parameters not passed through login screen when it redirects

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      Open a new browser.

      You want to jump right to the walldisplay page for a particular view.

      Type in a URL like http://ci.mycompany.com/jenkins//plugin/jenkinswalldisplay/walldisplay.html?viewName=Wall1&jenkinsUrl=http%3A%2F%2Fci.mycompany.com%2Fjenkins%2F which will pop up the login page at this URL http://ci.mycompany.com/jenkins/login?from=%2Fjenkins%2F%2Fplugin%2Fjenkinswalldisplay%2Fwalldisplay.html which does not have the query parameters off the original URL.

      Once you log in it will redirect to http://ci.mycompany.com/jenkins//plugin/jenkinswalldisplay/walldisplay.html and the wall display will not work (since it doesn't know where to query or which view to use.

      It would be partially helpful if the wall display plugin used some default values for those two parameters (or redirected to the default view)

      It would be useful to me for there to be a field associated with the user (similar to the user's default view) that indicated that a walldisplay type of view should be brought up.

      It would fix this problem for the walldisplay plugin if "parameters" could be passed in as part of the URL path itself instead of in the query part.

      It would be best if the login page could preserve the query part of the URL as that would solve similar problems that might come up in regard to other pages that need the query parts.

        Attachments

          Activity

          Hide
          danielbeck Daniel Beck added a comment -

          Cannot reproduce on 1.567: Tried with a parameterized project's 'Build Now' page with the "delay=0sec" parameter, and after logging it, the parameter was still there.

          Show
          danielbeck Daniel Beck added a comment - Cannot reproduce on 1.567: Tried with a parameterized project's 'Build Now' page with the "delay=0sec" parameter, and after logging it, the parameter was still there.

            People

            Assignee:
            pelle Christian Pelster
            Reporter:
            leemeador leemeador
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: