Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-14986

Parameterised build doesn't show subversion tag values in api

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Major
    • Resolution: Duplicate
    • subversion-plugin
    • None
    • Ubuntu 11.10 - Jenkins 1.476

    Description

      I have a parameterised build that accepts a number of parameters using the 'list subversion tags' parameter type.

      Once the build has completed (successfully or otherwise) I can go back into the job in Jenkins and review the values that were set for the parameter in the ui.

      However if I download the job information via the api (json or xml), it only lists the parameter names, and not their value. I have other parameters in the job as well, these do come out through the api.

      Attachments

        Issue Links

          Activity

            evernat evernat added a comment -

            This is not clear to me.
            Can you be more precise?

            evernat evernat added a comment - This is not clear to me. Can you be more precise?
            wael Wael Darwich added a comment -

            I am getting the same thing, using Jenkins ver. 1.517, when I trigger a job manually I get the right parameters value/names, but when I trigger the job externally using URL I get from json or xml only parameter name but no value, this happens only to parameters of 'list subversion tags' type, I also noticed that when I used https://wiki.jenkins-ci.org/display/JENKINS/Show+Build+Parameters+Plugin I got the right value for the 'list subversion tags' parameter, but all names for this type only were 'Tag' instead of my own name

            wael Wael Darwich added a comment - I am getting the same thing, using Jenkins ver. 1.517, when I trigger a job manually I get the right parameters value/names, but when I trigger the job externally using URL I get from json or xml only parameter name but no value, this happens only to parameters of 'list subversion tags' type, I also noticed that when I used https://wiki.jenkins-ci.org/display/JENKINS/Show+Build+Parameters+Plugin I got the right value for the 'list subversion tags' parameter, but all names for this type only were 'Tag' instead of my own name
            danielbeck Daniel Beck added a comment -

            Duplicates JENKINS-20103 (I've submitted a PR for the other issue so resolving this one).

            danielbeck Daniel Beck added a comment - Duplicates JENKINS-20103 (I've submitted a PR for the other issue so resolving this one).

            People

              Unassigned Unassigned
              xenrik Lee Smith
              Votes:
              2 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: