Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-19242

When System site packages is enable don't use vitual environment

    XMLWordPrintable

Details

    • Bug
    • Status: Open (View Workflow)
    • Minor
    • Resolution: Unresolved
    • shiningpanda-plugin
    • None
    • Debian Wheezy
      Python 2.7
      Shiningpanda 0.20
      Jenkins 1.527

    Description

      When I'm activating System site packages option on Virtualenv Builder the build trying to use python system tools instead of the virtualenv one. I attached the build output to show this issue.

      I have no problem when this option is disabled.

      Attachments

        Activity

          I find how to fix this issue I replace src/main/resources/jenkins/plugins/shiningpanda/workspace/virtualenv.py by a recent version of virtualenv.py (1.7.1.2 in my case) and it's fix this issue.

          Could you please upgrade your virtualenv.py for the next release ?

          jschneider Jérôme Schneider added a comment - I find how to fix this issue I replace src/main/resources/jenkins/plugins/shiningpanda/workspace/virtualenv.py by a recent version of virtualenv.py (1.7.1.2 in my case) and it's fix this issue. Could you please upgrade your virtualenv.py for the next release ?

          People

            Unassigned Unassigned
            jschneider Jérôme Schneider
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated: