Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-41410

Field validation not working, when a job triggered via parambuild url

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      HI,
      I have created a job, which is 'build parameterized'. Each params are of type 'Validating String Parameter'.

      1. When i trigger this job manually (say Click on Job -> Build With Parameters), URL goes like this "http://server:8080/view/view_name/job/job_name/build?delay=0sec" , Field validation for params is applied during this trigger.
      2. When i trigger this job via parambuild URL "http://server:8080view/view_name/job/job_name/parambuild/?param1=10.10.10.10", Field validation missing during this trigger

        Attachments

          Activity

          Hide
          raghu123 Raghavendra S S added a comment -

          Any updates on this ?

          Show
          raghu123 Raghavendra S S added a comment - Any updates on this ?
          Hide
          raihaan Raihaan Shouhell added a comment -

          Updating its component since there is nothing to do here for validating string parameter and entirely revolves around the implementation of the build-with-parameters plugin

          Show
          raihaan Raihaan Shouhell added a comment - Updating its component since there is nothing to do here for validating string parameter and entirely revolves around the implementation of the build-with-parameters plugin

            People

            Assignee:
            petehayes Peter Hayes
            Reporter:
            raghu123 Raghavendra S S
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: