Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-59338

cannot provision VMs using custom image

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Priority: Minor
    • Resolution: Duplicate
    • Component/s: _unsorted
    • Labels:
      None
    • Environment:
      CentOS 7
      openjdk 1.8
      Jenkins 2.176.3
      plugin 1.2.1
    • Similar Issues:

      Description

      Hi,

      we are using custom image deployment, and after upgrading to 1.2.0 and 1.2.1 only NIC is created, no VM.

      Error contains this (from 1.2.1 use) :

      "message": "{\r\n \"error\": {\r\n \"code\": \"InvalidParameter\",\r\n \"message\": \"Required parameter 'hyperVGeneration' is missing (null).\",\r\n \"target\": \"hyperVGeneration\"\r\n }\r\n}"
      

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            jieshe Jie Shen added a comment - - edited

            Thanks for reporting this issue. It will be tracked at    59339 .  

            Show
            jieshe Jie Shen added a comment - - edited Thanks for reporting this issue. It will be tracked at    59339 .  

              People

              Assignee:
              jieshe Jie Shen
              Reporter:
              aulius Paulius Bulotas
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: