Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-65350

Micro Focus Application Automation Tools - Plugins run a different TestSet

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Jenkins ver. 2.138.4

      Plugin: Micro Focus Application Automation Tools ver. 5.6.2

      ALM 12.53 patch 2

      UFT ONE 15.0.2
    • Similar Issues:

      Description

      The plugin runs a different test set if it is located on a subfolder but the test set has the same name of another one located to a parent folder.

      It seems that in https://github.com/hpsa/hpe-application-automation-tools-plugin/blob/master/HpToolsLauncher/Runners/AlmTestSetsRunner.cs at line 421 the condition lack of another check.

      It should be change from:

      if (ts.Name.Equals(tsName, StringComparison.InvariantCultureIgnoreCase))

      to

      if (ts.Name.Equals(tsName, StringComparison.InvariantCultureIgnoreCase) && (ts.TestSetFolder.NodeID == tsFolder.NodeID))

      Is it possible to fix it in version 5.6.2 of the plugin?

      Thank you,

      Massimo.

       

        Attachments

          Issue Links

            Activity

            Hide
            dbogdan7 Dorin Bogdan added a comment -

            Hi Massimo,

            Yes of course, the fix will be included in the next release.

            Dorin.

            Show
            dbogdan7 Dorin Bogdan added a comment - Hi Massimo , Yes of course, the fix will be included in the next release. Dorin.
            Hide
            motuetu Massimo added a comment -

            Hi Dorin,

             

            thank you. Just do understand better, the fix will be also for the 6.8 version or only for the next.

            thank you,

            Massimo.

            Show
            motuetu Massimo added a comment - Hi Dorin,   thank you. Just do understand better, the fix will be also for the 6.8 version or only for the next. thank you, Massimo.
            Hide
            dbogdan7 Dorin Bogdan added a comment -

            Hi Massimo,

            The version 6.8 was released about 2 months ago, at the end of March.

            This fix will be included in 6.9, which will be released at the end of this month.

             

            Dorin.

            Show
            dbogdan7 Dorin Bogdan added a comment - Hi Massimo , The version 6.8 was released about 2 months ago, at the end of March. This fix will be included in 6.9, which will be released at the end of this month.   Dorin.
            Hide
            hildaboth Hilda added a comment - - edited

            Hello,

            The main issue was fixed in the latest plugin version 6.9. Now it will run the correct Test Set from ALM.

            We are going to reopen case JENKINS-62173, because of the second issue: "Unable to retrieve test set folder: Node not found." message in console output

            We are aware of this problem, and we will fix it in the next release.

            Thank you.

            Show
            hildaboth Hilda added a comment - - edited Hello, The main issue was fixed in the latest plugin version 6.9. Now it will run the correct Test Set from ALM. We are going to reopen case JENKINS-62173 , because of the second issue: " Unable to retrieve test set folder: Node not found." message in console output We are aware of this problem, and we will fix it in the next release. Thank you.
            Hide
            hildaboth Hilda added a comment -

            Issue fixed in v. 7.0

            Show
            hildaboth Hilda added a comment - Issue fixed in v. 7.0

              People

              Assignee:
              dbogdan7 Dorin Bogdan
              Reporter:
              alessandrosartori Alessandro
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: