Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-676

Tag build result page has wrong output

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed (View Workflow)
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Component/s: core
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Platform: All, OS: All
    • Similar Issues:

      Description

      I recently used the "Tag this build" feature, which worked fine, but the
      resulting paged has little bug:

      Output:
      -----------
      Build #3

      Tagging is in progress.

      Tagging hudson.scm.SubversionSCM$SvnInfo@9caeb2 to
      http://server/repos/customers/tags/project-name-3

      Completed
      -----------

      I guess the "hudson.scm.SubversionSCM$SvnInfo@9caeb2" is wrong and should be
      replaced with the <project name>#<buildno> or something like that.

        Attachments

          Activity

          Hide
          kohsuke Kohsuke Kawaguchi added a comment -

          Thanks. Fixed in 1.122.

          Show
          kohsuke Kohsuke Kawaguchi added a comment - Thanks. Fixed in 1.122.
          Hide
          zeisss zeisss added a comment -

          Closing.

          Show
          zeisss zeisss added a comment - Closing.

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            zeisss zeisss
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            0 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: