Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-37168

Coverage Report

    XMLWordPrintable

Details

    Description

      I have Generate the report. The execution is successful, But Report Generation Overall Coverage Summary is Everything is showing 0%. How can solve the issue.

      I have attached Rep.txt for your reference.

      I have attached the snapshot for your reference.

      Please find the attachments. 

       

      Thanks

      SHANAVASH

      Attachments

        1. 2.png
          2.png
          62 kB
        2. rep.txt
          820 kB

        Activity

          seanf Sean Flanigan added a comment -

          It looks like you're generating cobertura files, but running the jacoco jenkins plugin. You don't have any jacoco.exec files, so jacoco jenkins plugin thinks you have 0% coverage.

          seanf Sean Flanigan added a comment - It looks like you're generating cobertura files, but running the jacoco jenkins plugin. You don't have any jacoco.exec files, so jacoco jenkins plugin thinks you have 0% coverage.

          Reopen if you reproduce. Agree with commenter's assessment that your project is creating JaCoCo output for coverage, not Cobertura (which is a different program/format).

          mbarrien Michael Barrientos added a comment - Reopen if you reproduce. Agree with commenter's assessment that your project is creating JaCoCo output for coverage, not Cobertura (which is a different program/format).

          People

            olivergondza Oliver Gondža
            shajansti shanavash m
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: