Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-46803

Github web hook doesn't work when creating new pipeline

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      when creating new pipeline and setting the GitHub web hook it doesn't show in the UI the GitHub hook log immediately in the left pane only after uncheck the button of GitHub hook trigger for GITScm polling - uncheck save and check again will make it appear
      and for make it work you need to run the pipeline manually several times
      (The workaround is to copy a working pipeline and run it manually at least one time)

        Attachments

          Activity

          Hide
          aaronjwhiteside Aaron Whiteside added a comment -

          Hi Eyal David I think you might have selected the wrong component for this ticket, I'm going to change the component to the github-branch-source-plugin, I assume from your description that is what you are using, if not let me know, otherwise I think you might be using the normal github-plugin. 

          Either way let me know and I'll help you the best that I can.

          Show
          aaronjwhiteside Aaron Whiteside added a comment - Hi Eyal David I think you might have selected the wrong component for this ticket, I'm going to change the component to the github-branch-source-plugin, I assume from your description that is what you are using, if not let me know, otherwise I think you might be using the normal github-plugin.  Either way let me know and I'll help you the best that I can.
          Hide
          eyaldavid Eyal David added a comment -

          Hi
          actually i don't know to which so feel free to direct it to the correct owner.
          I think I'm using the git plugin the problem is with the webhook not appearing in the UI when creating it from scratch (webhooklog iconic the left pane)
          and for more the pipeline must be run several times until it will be poke.
          I hope it is clearer and helps you to direct it to the wright owner.

          thank you

          Show
          eyaldavid Eyal David added a comment - Hi actually i don't know to which so feel free to direct it to the correct owner. I think I'm using the git plugin the problem is with the webhook not appearing in the UI when creating it from scratch (webhooklog iconic the left pane) and for more the pipeline must be run several times until it will be poke. I hope it is clearer and helps you to direct it to the wright owner. thank you

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            eyaldavid Eyal David
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: