Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-60732

Node is repeated in execution

    XMLWordPrintable

Details

    Description

      When using All Nodes For Label Factory, the nodes in the execution are detected correctly (per log under job/<NAME>/build#) but the nodes that the triggered job actually runs in are not right, and a Node is used more than once (usually the first discovered).

      Attachments

        Activity

          3guboff Aliaksandr added a comment - - edited

          The same problem for me. When I'm trying deploy something with enabled option Run on all matching the label on group of nodes or on solo node, based on labels with using expression or not - I'm getting additional execution of job for one of nodes what match with label(s).

          It is critical bug for using this parameter in case of deployment by label on group of nodes (agents).

          Button Show nodes show correct nodes in all cases.

          3guboff Aliaksandr added a comment - - edited The same problem for me. When I'm trying deploy something with enabled option Run on all matching the label  on group of nodes or on solo node, based on labels with using expression or not - I'm getting additional execution of job for one of nodes what match with label(s). It is critical bug for using this parameter in case of deployment by label on group of nodes (agents). Button Show nodes show correct nodes in all cases.

          People

            Unassigned Unassigned
            karanva Karolina Arancibia Valuskova
            Votes:
            2 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

              Created:
              Updated: