Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-65184

Performance Signature: Dynatrace AppMon breaking "Configure System" UI

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved (View Workflow)
    • Priority: Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Jenkins 2.284 ,
      RHEL 6.10 ,
      Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_91-b14)
      Performance Signature: Dynatrace AppMon 3.1.6
    • Similar Issues:
    • Released As:
      3.2.1

      Description

      Since a while the UI in "Configure System" area was broken, not really sure when this issue started exactly to occur, but after some debugging we saw that the plugin Performance Signature: Dynatrace AppMon 3.1.6 was causing it, except the UI is broken also the "Apply" and "Save" button do not work. No Errors in the logs produced by this. Removing the plugin fixes the issue.  We use Jenkins 2.284.

       

      Attached the screenshots how the UI looks and the empty error popup after clicking the apply button.

        Attachments

          Activity

          Hide
          rpionke Raphael Pionke added a comment -

          Fixed with version 3.2.1

          Show
          rpionke Raphael Pionke added a comment - Fixed with version 3.2.1

            People

            Assignee:
            rpionke Raphael Pionke
            Reporter:
            davefrossard Dave
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved: