Uploaded image for project: 'Jenkins'
  1. Jenkins
  2. JENKINS-64269

Jira plugin is not populating data from jira

    XMLWordPrintable

    Details

    • Similar Issues:

      Description

      Hi Team.

       

      It's a major issue as the Jira plugin is not populating any data from Jira site.

      We had successfully configured the Jira & Jenkins integration on the Jenkins server with the help of Jira plugin and it passed the test connection. But when we use "Jira Release Version Parameter" option on the job configuration page, then it's not populating any data. Please refer below screenshot for your reference.

      This is the message we are getting on the build screen.

      Jira's job configuration parameter

        Attachments

          Activity

          Hide
          warden Radek Antoniuk added a comment -

          Can you try with project key being uppercase?

          Show
          warden Radek Antoniuk added a comment - Can you try with project key being uppercase?
          Hide
          johnsonkv91 johnson varghese added a comment -

          Hi Radek Antoniuk

          I have tried both Upper case and Lower case. But getting same result.

          Integration with Jira was successful, but the data which is not populating on the job's page.

           

          Regards

          Johnson Varghese

          Show
          johnsonkv91 johnson varghese added a comment - Hi Radek Antoniuk I have tried both Upper case and Lower case. But getting same result. Integration with Jira was successful, but the data which is not populating on the job's page.   Regards Johnson Varghese
          Hide
          warden Radek Antoniuk added a comment -

          That's weird, I tested it when I added that comment and it worked with Jira Cloud. I had the problem with lowercase indeed, but when changed to uppercase it worked just fine.
          Can you describe your environment (Jenkins version, plugin and Jira version) and try to see Jenkins debug logs (increase debug level if needed) ?

          Show
          warden Radek Antoniuk added a comment - That's weird, I tested it when I added that comment and it worked with Jira Cloud. I had the problem with lowercase indeed, but when changed to uppercase it worked just fine. Can you describe your environment (Jenkins version, plugin and Jira version) and try to see Jenkins debug logs (increase debug level if needed) ?

            People

            Assignee:
            Unassigned Unassigned
            Reporter:
            johnsonkv91 johnson varghese
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: